Hopp til innhold

Om One Accounting

One Accounting AS er en kompetansebedrift som er dedikert til å levere førsteklasses regnskapstjenester og strategisk rådgivning. Vårt høyt kvalifiserte team av regnskapsførere, revisorer og rådgivere tilbyr tjenester av høyeste kvalitet.

Vår kompetanse og kunnskap innen regnskap og økonomi gjør oss i stand til å håndtere ulike typer virksomheter og bransjer. Vi har bred erfaring med alt fra små og mellomstore bedrifter til større selskaper og konsern. Uavhengig av virksomhetsstørrelse, gir vi råd og veiledning for å optimalisere økonomiske prosesser og hjelpe bedrifter med å oppnå sine økonomiske mål.

Utover rutineoppgaver som regnskapsføring og årsoppgjør, legger vi stor vekt på å være en strategisk rådgiver for våre kunder. Vi hjelper dem med å ta kvalifiserte beslutninger basert på nøkkeltall og analyser.
One Accounting AS investerer kontinuerlig i videreutdanning og opplæring av våre ansatte for å sikre at vi alltid leverer tjenester av høyeste kvalitet og følger de nyeste regelverkene og retningslinjene.

Vi er stolte av vårt omdømme basert på kvalitet, pålitelighet og integritet.