Hopp til innhold

Bård Holm-Jørgensen

Daglig leder og grunnlegger av One Accounting.
Bård har blant annet bred erfaring med stiftelse av selskaper, fusjoner/fisjoner og kapitalinnhenting.

Geir Borgar Nilsen

Geir er utdannet innen salg, markedsføring og ledelse. Han har lang erfaring som markedssjef og forretningsutvikler fra høyskole, bank, og bilbransjen.

Thomas Grønstein

Thomas har en mastergrad fra Universitetet i Edinburgh. Var selvstendig næringsdrivende i 12 år, og kjenner derfor godt til utfordringene ved å drive for seg selv.

Anne Ringstad

Anne har lang fartstid som både revisor og regnskapsfører. Hun har gjennom årene opparbeidet seg en solid kompetanse og har kjennskap til alt fra advokatregnskap til prosjektregnskap.

Elias Moradi

Elias har tidligere jobbet som kvalitetskoordinator for økonomi i et større eiendomskonsern og som regnskapskonsulent. Han besitter kompetanse innen teknologi og IT-systemer.

Frank Brøndbo

Frank har sin kjernekompetanse innen oppstart og struktur av nye selskap. Han har tidligere startet og driftet regnskapskontor. Frank er også en faglig ressurs innen områder som skattefunn og prosjektføring.

Karen Haugan

Karen har jobbet mange år i økonomiavdelingen til NorgesGruppen, samt som controller i Solberg Bil konsernet. Meget allsidig kunnskap innen regnskap med spesialkompetanse innen butikk, bil og eiendom.